Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Een nieuwe website!?

geplaatst op 9 mei 2022

Oranje Nassau heeft een eigen groep met ‘website-nerds/hackers’ en een fanatieke webmaster Eric (van de Recreanten). Om privacyredenen kan ik niet precies vertellen wie er allemaal in de groep hackers zitten, maar ze staan bekend om de combinatie ‘bier en broodje shoarma met alles’.

Nou was deze groep hackers (laten we ze voor het gemak ‘AnonyMouse’ noemen) de laatste tijden niet zo actief. Althans… niet op het vlak van de Oranje Nassau website. Dit in tegenstelling tot Eric, die ONze website de laatste jaren trouw voorziet van de laatste informatie.

Nu heeft AnonyMouse eindelijk ook van zich laten horen. Allereerst hebben zij Eric op de hoogte gebracht van de aankomende verandering. Daarna hebben ze de nieuwe website in elkaar gezet. Vervolgens is de oude site naar old.oranjenassau.net verhuisd en is deze website live gegaan (vandaag). Dat is natuurlijk een grote verandering en je zult er vast achter komen dat nog niet alles is overgezet. Daarom is de oude website ook tijdelijk nog bereikbaar. Het doel is om zo min mogelijk verloren te laten gaan. ONs verleden is minstens zo belangrijk als onze toekomst.

Mocht je willen helpen met vertalen of het overzetten van ‘content’ naar de nieuwe website, stuur dan een berichtje via het nieuwe contactformulier.


Recente nieuwsberichten

No image