Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Zaterdag 25 november 2023

geplaatst op 25 november 2023

Zaterdag 25 november mochten alle Nassauteams (behalve Midweek) weer een wedstrijd spelen.

senioren-korfbal/on-1-vs-aurora-1.jpg

De F’jes gingen op bezoek bij @kvhelios Laurens speelde voor het eerst mee en er werd vier keer gescoord. Knap!

jeugd/on-f1.jpg

De E’tjes mochten in het centrum van Amsterdam spelen tegen de pupillen van @swift_amsterdam. Een leuke en sportieve wedstrijd werd het, waarin goed werd geoefend met het verdedigen van de ballijnen.

Bij de D stond ook al een debutant in het veld. Stas traint al een tijdje mee, en stond gelijk zijn mannetje in de wedstrijd. Goed gedaan!

De C had het lastig tegen de aspiranten van Luno. De tegenstander was wat groter en fysieker, toch bleven jullie proberen jullie eigen spel te spelen.

De junioren speelden uit in eigen stad tegen @sportingwest. Een spannende wedstrijd die helaas net in het voordeel van Sporting West beslist werd.

ON 2 ging op bezoek bij @kvekva in Almere. Ook hier een bijna-debuut. Hester maakte recent de overstap van Move it Mondays naar ook het korfbal en speelde weer mee. Mooi om te zien hoe je het oppakt!

Het eerste sloot deze korfbaldag af in IJmuiden waar werd gespeeld tegen Aurora 1. Vooraf werd een lastige wedstrijd verwacht, de verbazing was dan ook groot toen ON1 uitliep naar 4 punten voorsprong. Helaas lukte het niet de voorsprong tot het eind vast te houden en werd er toch nipt verloren; 12-11.

Op zaterdag 2 december is de volgende competitieronde, thuis in Sporthal de Pijp. Dit is het programma:

10:10 - 11:10 uur Kangoeroe Klup
10:30 - 11:30 uur ON F1 - OKV F1
11:30 - 12:30 uur ON/Triaz A1 - OVVO A4
11:30 - 12:30 uur ON D1 - KZ D4
12: 30 - 13:30 uur ON C1 - Eemvogels C1
12: 45 - 13:45 uur ON 2 - Sporting West 6


Recente nieuwsberichten

No image