Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Zaterdag 14 mei Kangoeroe Klup

geplaatst op 12 mei 2022

Nu de meivakantie achter de rug is, staan onze kangoeroes natuurlijk weer te trappelen om lekker te gaan sporten. Dus ook al spelen de andere teams uit, aanstaande zaterdag 14 mei is er toch Kangoeroe Klup op ons veld! Ben jij er ook bij? Ook op 28 mei en 18 juni zal er weer Kangoeroe Klup zijn.

Waar? Onze kantine en ons veld liggen op sportpark ‘t Loopveld (Aanloop 1 in Amstelveen). Het sportpark ligt op de rand van Amsterdam en Amstelveen.

Hoe laat? Van 11 tot 12 uur

Laat je ons weten of je erbij bent? We vinden het fijn om van te voren te weten hoeveel kangoeroes we ongeveer kunnen verwachten. Aanmelden van je kind kan via de Kangoeroe ouders app-groep of via jeugd@oranjenassau.net.

Lid worden? Wist je dat je ook lid kunt worden van de Kangoeroe Klup? Een lidmaatschap kost 23 euro per jaar. Jouw zoon/dochter ontvangt dan een mooi shirt en je helpt ons om de Kangoeroe Klup draaiende te houden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je er graag zaterdag meer over!

Kangoeroe Klup op woensdagmiddag Kan jouw kind er geen genoeg van krijgen? Voor de oudere kangoeroes (vanaf 4 jaar, jonger kan ook in overleg) is er ook Kangoeroe Klup op woensdag van 17.30 - 18.30 op ons veld. Tip: als je voor de training al met ze hebt gegeten, kunnen ze na de training snel naar bed en slapen ze als roosjes ;-)


Recente nieuwsberichten

No image