Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Zaterdag 10 juni 2023

geplaatst op 17 mei 2023

Nog maar 1 maand en het is zo ver: de tweede editie van het F&FKT! De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste inschrijvingen zijn binnen. De eerste wedstrijd van het toernooi start om 14:00 uur en het zal rond 17:00 uur afgelopen zijn. We sluiten daarna af met een lekkere maaltijd. Voor de aanwezige kinderen zal er een springkussen zijn en je kunt je laten schminken!

fnfkt/flyer.jpeg

De spelregels

Een team bestaat uit ten minste 4 spelers. Minimaal 1 speler in het veld moet geen/heel weinig korfbalervaring hebben. Nodig dus je collega’s, vrienden of niet-korfballende familie uit om samen mee te doen!

Er wordt 4 vs 4 gespeeld op een veld zonder middenlijn (monokorfbal), en een wedstrijd duurt 2x6 minuten.

Er is een speciale poule waar kinderen onder de 12 jaar mee mogen spelen. In deze poule worden wedstrijden gespeeld met 2 volwassenen en 2 kinderen in het veld.

Inschrijven

Schrijf je team voor 4 juni 2023. Een team inschrijven is gratis. Heb jij je team nog niet opgegeven? Scan dan de QR code en vul het formulier in!

Voor het eten zal t.z.t. een apart inschrijfformulier volgen. Kosten voor het eten zullen ongeveer 12,50 zijn voor een volwassene en 7,50 voor een kind. We zijn in overleg met een fijne cateraar dus het belooft een lekkere maaltijd te worden!

Wil je wel meedoen maar lukt het je niet een volledig team bij elkaar te krijgen? Schrijf je dan ook in en wij zullen ons best doen een leuk team voor je samen te stellen.

Scheidsrechters

Elk toernooi heeft scheidsrechters nodig. Wil jij ons helpen en een of meerdere wedstrijden fluiten? Neem contact op met info@oranjenassau.net

Het adres

Korfbalvereniging Oranje-Nassau – Sportpark ‘t Loopveld
Aanloop 1
1183 SZ Amstelveen

Vragen?

Stuur een mail naar info@oranjenassau.net en we zullen ze graag beantwoorden. We hopen velen van jullie te zien op 10 juni!

De toernooicommissie
Micha, Willem, Jules, Ernst, Meyke, Mirjam


Recente nieuwsberichten

No image