Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

O.N. in beeld tijdens wetenschapsweekend

geplaatst op 13 oktober 2022Jeugd

Natuurlijk is er in het weekend ruimte voor sport en beweging, maar ook voor nieuwsgierigheid en wetenschap. Op deze persfoto van het weekend van de wetenschap zien we één van onze jeugdleden in wedstrijdtenue. Samen met een begeleider ontdekt zij (na haar wedstrijd) één van de vele toepassingen van virtual reality. Daar gaat je Oranje-Nassau-hart toch sneller van kloppen? Het mijne in ieder geval wel!

Deze foto is voor mij een reminder dat we onze jeugdleden niet opleiden tot korfballers, maar tot wereldburgers, met een saamhorigheids- en verantwoordelijkheids­gevoel en het besef zij kunnen en mogen bepalen hoe deze wereld eruit ziet. Een vereniging is het perfecte hulpmiddel om ze dat gevoel en besef bij te brengen. Ik vind dat een mooie en belangrijke taak.

Joost van der Schee


Recente nieuwsberichten

No image