Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Sabrina Kooijman volgt Roy Cramer op

geplaatst op 21 februari 2023

De TC en het bestuur van KVA zijn verheugd om te kunnen mededelen dat Sabrina Kooijman per volgend seizoen de nieuwe trainer/coach zal zijn van KVA 2. Daarmee wordt zij de opvolger van Roy Cramer (van Oranje-Nassau) die momenteel aan zijn tweede seizoen bezig is als eindverantwoordelijke bij het tweede team. In een eerder stadium was al bekend dat Roy aan het einde van het lopende seizoen zijn taken neer zou leggen.

“Met de komst van Sabrina Kooijman denken we een geschikte opvolger gevonden te hebben en bovendien iemand die past bij de huidige selectie”, aldus KVA. Sabrina is momenteel nog trainer/coach bij De Vinken uit Vinkenveen en strijd daarin mee om het kampioenschap in de Tweede Klasse. Als speelster kwam zij onder meer uit voor SDO uit Kamerik waar ze geregeld actief was in de Overgangs- en Hoofdklasse.

Bron: kvakorfbal.nl


Recente nieuwsberichten

No image