Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Oranje-Nassau groeit met 11%

geplaatst op 14 oktober 2022

Oranje-Nassau is het afgelopen jaar met 11% gegroeid. Dat zijn maar liefst 15 extra leden, zo werd ons medegedeeld door het bestuur op de afgelopen JAV.

Dit nieuwsberichtje is er om ook degenen die daar niet waren op de hoogte te brengen van dit positieve nieuws. Daarnaast is er in de B een combinatieteam met Triaz gevormd (KVA is ook benaderd, maar kon hierin niets betekenen). Deze leden zijn uiteraard nog gewoon Triaz-lid en zijn niet meegerekend in de bovengenoemde groei.

Nu willen mooie cijfers nog niet meteen zeggen dat Oranje-Nassau het nergens lastig heeft, maar het is wel degelijk een positief teken… en dat mag gezegd en gevierd worden. De groei is vooral te zien in de jeugd, waar we goed gevulde jeugdteams hebben die goed presteren.

Naast de jeugd hebben we op dit moment 3 seniorenteams, waarvan eentje midweek speelt, hebben we een klein groepje enthousiaste Move-it-monday-ers (waaruit we succesvol kader weten te halen) en hebben we een stabiele en enthousiaste groep recreanten.

Lees jij dit en denk je ‘Wat een leuke club’? Kom eens meedoen! Neem contact met ons op via het contactformulier.


Recente nieuwsberichten

No image