Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Ontdek je talent: inschrijving naschoolse activiteiten geopend!

geplaatst op 16 januari 2024

Na schooltijd is er van alles te beleven; in de buurt én op school! Combiwel organiseert naschoolse activiteiten na schooltijd op het gebied van sport en kunst & cultuur. Goed nieuws! Want vanaf maandag 5 februari gaan we weer van start met een nieuw reeks activiteiten. De inschrijving is geopend dus meld je snel aan!

Voor-aanmelden

Inmiddels staan de activiteiten online en kan via onze websites worden (voor)aangemeld:

Goed om te weten: uiterlijk één week voor aanvang van de start van de activiteit informeren wij de leerlingen die zich hebben aangemeld of wij een plekje hebben kunnen toekennen.

(Financiële) drempels?

Ons streven is om zoveel mogelijk (kwetsbare) kinderen bereiken met ons naschoolse aanbod. Om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen en de kinderen te bereiken die dit het hardste nodig hebben wij ook de inzet en betrokkenheid van de school nodig. Mocht er een (financiële) drempel zijn waardoor een kind niet mee kan doen, dan horen wij dat graag.

Vragen/ opmerkingen

Tot slot: is er hulp nodig bij inschrijven? Via onze e-mailadressen sport@combiwel.nl (sport) of jeugd@combiwel.nl (kunst- en cultuur) kan contact met ons worden opgenomen. We helpen het kind/ouder graag verder op weg! Alvast namens ons, maar ook namens de kinderen veel dank voor jullie medewerking en inzet. Hopelijk zien we veel van jullie leerlingen terug bij onze activiteiten!

Met vriendelijke groet, mede namens de collega’s van Combiwel Junior,

Robin Muller van Moppes

Sportmakelaar Combiwel Sport


Recente nieuwsberichten

No image