Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Meerdere nieuwe leden

geplaatst op 29 mei 2022

Afgelopen dinsdag hadden we een vergadering over de toekomst van de club. Deze zou er niet zo zonnig uitzien volgens sommigen, maar andere waren het daar niet mee eens. Ik zal dat proberen toe te lichten, want het heeft vooral te maken met door welke bril je kijkt.

De afgelopen weken zijn er vier nieuwe leden bijgekomen in de jeugd: twee in de F en twee in de E. Afgelopen zaterdag deden er weer twee andere potentiele leden mee bij F. Ook bij de recreanten heeft zich recent een nieuw lid aangesloten, wat deze stabiele en succesvolle groep korfballers een belangrijk onderdeel van ONze mooie vereniging maakt.

Daarnaast hebben we een nieuwe website (deze) die een stuk beter vindbaar is op het wereldwijde web… en we hebben mooie nieuwe toiletten, wat de uitstraling van onze vereniging ook aanzienlijk heeft verbeterd.

Tenslotte horen we van ouders en andere sporters op de maandagavond, onze Move it Mondays, dat we een leuke en open vereniging zijn, al blijft het aantal nieuwe leden daar wat uit. Genoeg positieve geluiden dus en genoeg reden voor optimisme.

Maar… we moeten tegelijkertijd erkennen dat het bij de senioren krap is. Het is lastig om de teams te vullen en dat zie je ook terug in het niveau. Het is zaak om daar zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Dus lees je dit en wil je ONs graag uit de brand helpen, laat het dan weten!

Een samenwerking met een andere vereniging zou ook een mooie oplossing kunnen zijn voor dit probleem, zoals we dit al eerder succesvol deden bij de C-jeugd (samen met KVA). Dit is een mooie kans om zowel (het gebrek aan) de differentiatie in niveau als de krapte op te lossen. Naar aanleiding van de vergadering van afgelopen dinsdag verwacht ik dat van een dergelijke samenwerking bij de senioren snel meer werk gemaakt gaat worden.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!
Joost


Recente nieuwsberichten

No image