Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Kangoeroe Klup data zijn bekend!

geplaatst op 1 april 2022JeugdKangoeroe Klup

Goed nieuws! De lijst met Kangoeroe Klup data voor het veld zijn bekend. Helaas is het nu even geen lenteweer, brrrr. Maar vanaf 9 april hopen we op heerlijk weer zodat onze kangoeroes weer lekker buiten kunnen sporten.

De Kangoeroe Klup is altijd op de zaterdagen dat de jeugdteams van onze vereniging thuis op ons veld spelen, maar we hebben besloten om daar nog twee data aan toe te voegen. Dan hoeven de kinderen niet zo lang te wachten tot ze weer kunnen sporten. Dus op 9 april is al onze eerste keer buiten!

Wanneer?
9 en 23 april
14 en 28 mei
18 juni 2022

Hoe laat?
Van 11 tot 12 uur

Waar?
Onze kantine en ons veld liggen op sportpark ‘t Loopveld (Aanloop 1 in Amstelveen). Het sportpark ligt op de rand van Amsterdam en Amstelveen.

Laat je ons weten of je erbij bent? We vinden het fijn om van tevoren te weten hoeveel kangoeroes we ongeveer kunnen verwachten. Aanmelden van je kind kan via de Kangoeroe ouders app-groep of via jeugd@oranjenassau.net.


Recente nieuwsberichten

No image