Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Gastlessen Nicolaas Maesschool

geplaatst op 28 oktober 2022Jeugd

De kinderen van groep 5 t/m 8 de Nicolaas Maesschool kregen afgelopen dagen een korfbalclinic van één van onze korfbaltrainers, dankzij hun gymjuf Sterre. Ongeveer 200 kinderen hebben zo kunnen proeven aan deze oer-Hollandse sport! Er werd vollop gescoord, overgegooid en plezier gemaakt en er zaten veel talenten tussen. De kinderen waren allemaal heel nieuwsgierig en enthousiast. Kortom, het was een heel geslaagde lessenserie. Sterre bedankt!

Deed jij of jouw kind mee aan deze korfbalclinic en wil je een keer kennismaken met onze club? Doe dan vooral een keer mee met een echte training! Proeflessen zijn gratis. We trainen in Sporthallen Zuid om 17.00 uur. Stuur even een berichtje stuurt naar Joost op 0618518928, dan weten we dat je komt en kunnen we je bij de ingang al opvangen.


Recente nieuwsberichten

No image