Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

D1 kampioen in de zaal

geplaatst op 26 maart 2023Jeugd

De D1 speelde afgelopen zaterdag hun kampioenswedstrijd tegen HBC dat laatste stond in de competitie. Hoewel de verwachting was dat Oranje Nassau eenvoudig zou winnen, werd het toch een hele spannende wedstrijd. Zo zie je maar wat zenuwen (en een zeer gemotiveerd HBC) kunnen doen. Aanvankelijk kwam HBC op een 1-0 voorsprong en tot ver in de tweede helft wisten zij goed bij te blijven. Pas in de laatste minuten nam Oranje Nassau afstand van HBC door in korte tijd 3 doelpunten te maken, waardoor er uiteindelijk 3-7 op het scorebord stond. Gefeliciteerd met deze mooie overwinning!