Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Amsterdamse Sportweek

geplaatst op 15 september 2022JeugdRecreanten

In de week van 16 t/m 25 september is het weer tijd voor de Amsterdamse Sportweek. DE week waarin we alle Amsterdammers en Weespenaren willen laten ervaren hoe leuk sport is. Oranje-Nassau doet natuurlijk ook mee!

Hierbij ons programma op een rijtje:

Maandag 19 september 20:00-21:00 uur:
Open training recreantenkorfbal (55+). Altijd al eens willen ervaren hoe korfbal is? Of vroeger gekorfbald en zin om weer te beginnen? Doe mee met de proeftraining recreantenkorfbal. Recreanten zijn korfballers die wekelijks samen trainen en regelmatig toernooien spelen. Ze spelen niet in competitieverband.

Maandag 19 september 20:00-21:00 uur:
Move it Mondays; Multisportprogramma voor volwassenen van alle leeftijden (18+). Move it Mondays is elke week anders; van paaltjesvoetbal tot knotshockey en van kickboksen tot outdoor apenkooi. Wat wel elke week hetzelfde is: plezier en gezelligheid! Kijk voor het programma van 19/9 op: moveitmondays.nl

Woensdag 21 september 17:30-18:30 uur:
Open training jeugd 4 t/m 11. Lijkt het je leuk een teamsport te doen? Ben je op zoek naar een gezellige en kleine vereniging waar je je snel thuis zult voelen? Dan ben je bij Oranje-Nassau aan het juiste adres!

Woensdag 21 september: 18:30-19:30 uur:
Open training meiden en jongens 12 t/m 17 jaar. Zin in een teamsport? Ben je op zoek naar een gezellige en kleine vereniging waar je je snel thuis zult voelen? Dan ben je bij Oranje-Nassau aan het juiste adres! Kom meetrainen in de Amsterdamse Sportweek.

Meedoen aan een van onze activiteiten? Stuur een mail naar: sportweek@oranjenassau.net of stuur een whatsapp naar 0618518928 (Joost).


Recente nieuwsberichten

No image