Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Amalia en studenten­korfbal­vereniging Oranje-Nassau

geplaatst op 30 mei 2022

Wat heeft Amalia met de korfbalvereniging Oranje-Nassau te maken?

‘Oranje-Nassau’ is natuurlijk de naam van het vorstenhuis in Nederland. Daarom werd in het programma ‘Khalid en Sofie’ op maandagavond 30 mei 2022 bij BNN VARA grappend gesuggereerd dat Amalia best lid zou kunnen worden van (studenten)korfbalvereniging Oranje-Nassau. Zeker nu bekend is geworden dat ze in Amsterdam gaat studeren. Dat zien wij natuurlijk wel zitten. Hoewel wij een vereniging zijn voor ALLE leeftijden (dus niet alleen studenten), hebben wij wel een speciaal studententarief en ligt ons veld vlak naast de studentenhuisvesting van de VU: ‘Uilenstede’. Wij snappen de verwarring wat dat betreft.

Anita Witzier ziet een lidmaatschap van Amalia bij korfbalvereniging Oranje-Nassau wel zitten! Het lijkt haar heel interessant (interessanter dan bij het Amsterdamse Studenten Corps). Dat lijkt het ons ook! Wij nodigen haar graag uit: niet alleen voor een korfbaltraining op woensdagavond, maar ook voor een avondje kickboksen, tag rugby of trefbal op onze Move it Mondays. Het zou een enorme eer zijn om haar onze mooie vereniging te laten zien. Wij houden van bewegen, zijn open voor iedereen en staan midden in onze (multiculturele) maatschappij, zie ook onze Engelstalige website. Daarnaast zijn we een plek waar je ECHTE vrienden maakt.

Wil je Anita graag zelf horen zeggen dat Oranje-Nassau misschien wel iets voor Amalia is? Kijk dan hieronder het fragment terug.

Bekijk de videoOranje-Nassau bij Khalid en Sofie op dinsdag 30-05-2022

PS. Eerder werd in hetzelfde programma(!) Hans Slabbekoorn ge├»nterviewd toen het ging over hoe fascinerend geluid onder water is… Die moet je vooral ook even terugkijken!


Recente nieuwsberichten

No image