Zaterdag 6 juni weer kangoeroe klup!

 4 juni 2020 om 02:02 door Eric

ONze eerste Kangoeroe Klup (met coronarichtlijnen) was een succes! Wat was het fijn om ONze kangoeroes weer lekker te zien sporten op ons veld. Daarom is er aanstaande zaterdag weer een Kangoeroe Klup van 11 – 12 uur (verzamelen om 10.50 uur) op ONs veld op sportpark ’t Loopveld, Aanloop 1, Amstelveen (achter de Van Boshuizenstraat).

Zet ook alvast 20 juni in je agenda, want dan is er in elk geval weer Kangoeroe Klup.

We waren de eerste Kangoeroe Klup gestart met de kangoeroes van 3,5 jaar en ouder, omdat ouders vanwege het Corona protocol niet mee het veld op mogen. Mochten er ouders zijn van jongere kangoeroes die zaterdag ook graag willen aansluiten dan willen we graag gaan bekijken of dat kan! Het is voor ons daarom wel erg van belang dat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen, omdat er restricties zijn op het aantal kinderen en begeleiders (en dus eventueel een ouder voor de jongere kangoeroes) dat tegelijk op het veld mag zijn.

Alle kangoeroes moeten zich daarom vooraf met een mailtje of berichtje bij Rosanne aanmelden (rooshannah@hotmail.com of 06-36089567). Doe dit het liefst zo snel mogelijk, want we willen donderdagavond al een inventarisatie maken van het aantal kinderen en begeleiders (ook met het oog op de jongere kangoeroes).

Hieronder lezen jullie nogmaals de belangrijkste afspraken.

1. Voor de kangoeroes t/m 5 jaar mag er 1 ouder/verzorger mee het sportterrein op. Deze ouders/verzorgers mogen op het terras toekijken en houden 1,5 meter afstand van elkaar. Ouders mogen in principe niet op het veld.

2. Kangoeroes vanaf 6 jaar worden door hun ouder/verzorger gebracht tot aan het fietsenrek. Daar wordt hij/zij opgehaald door de kangoeroe trainers.

3. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood (1 kind tegelijk in het toilet).

4. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Neem dus zelf een flesje water mee voor je kind.

5. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kangoeroes en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er even niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Vergeet niet ook het volledige protocol te lezen als je naar de Kangoeroe Klup komt.

Geef een reactie