Zaterdag 5 december Pietentraining!

 1 december 2020 om 22:50 door Eric

Zaterdag 5 december Pietentraining!

Afgelopen zaterdag zagen we al het eerste Pietje bij de kangoeroe klup. Soete was vast goed aan het oefenen voor de Pietentraining van aanstaande zaterdag. Helaas werkt de Sint dit jaar vanuit huis en kan hij sporthal de Pijp op 5 december niet met een bezoekje verblijden. Maar onze eigen Kangoeroe Piet zorgt ervoor dat we ook zonder de Sint een leuke pietentraining hebben voor de kangoeroes, F en E van 11-12 uur. Trek dus je Pietenoutfit aan en laat je Pietenkunstjes zien!

En misschien dat de Sint en zijn Pieten nog wel een kleine verrassing voor de Nassau jeugd hebben achtergelaten ….

Ook voor de C is er uiteraard weer een training van 12 tot 13 uur.

Waar?
Sporthal de Pijp. Lizzy Ansinghstraat 88

Helaas mogen ouders niet blijven kijken. We kunnen wel ook altijd nog extra handen gebruiken bij het begeleiden van de kinderen, maar het aantal begeleiders moet wel in verhouding zijn tot het aantal kids. Ouders van jonge kinderen krijgen daarbij voorrang.

Graag aanmelden via jeugd@oranjenassau.net of een appje naar Rosanne. We horen het liefst uiterlijk vrijdagochtend wie er komen.

Corona-richtlijnen
– Ouders die niet helpen als begeleider wordt gevraagd om voor de deur afscheid te nemen van hun kind. Wij zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar de hal.
– Iedereen van 13 jaar en ouder moet in de sporthal een mondkapje dragen vanaf de ingang tot aan het veld
– Geef je kind een eigen flesje water mee

Geef een reactie