Verslag E2

 11 maart 2019 om 22:12 door Sanne

Zaterdag 9 maart 2019
Vandaag speelden we thuis tegen de E3 van Roda. Vorige keer hebben we gewonnen dus dat willen we vandaag weer. We speelden met Sarah, Laurens, Stef en Hugo in het team. Lieke is nog niet lekker, we hopen dat ze er snel weer bij is.
Laurens moest beginnen met een hesje, hij speelde dus als eerste als meisje.
In het begin hebben we goed gespeeld maar niet zo veel doelpunten gemaakt. Het bleef lang 0-0.
Toch kwam Roda ineens op 0-1 voorsprong en toen heel snel ook op 0-2. We bleven hard werken en toen maakte Hugo de 1-2 voor ons. Het was daarna tijd voor de eerste pauze.
Na deze pauze begon Hugo met het hesje. Het andere team had veel gewisseld dus we moesten goed kijken tegen wie we nu stonden.
We konden veel aanvallen doen maar helaas niet alle schoten werden verzilverd in een punt.
Laurens maakte de 2-2 en daarna ook de 3-2
In de tweede rust bleef Hugo even aan de kant en viel Joab uit de E1 in voor Hugo en Stef kreeg het hesje.
Het meisje dat tegen stef speelde moest daar even aan wennen maar Stef profiteerde daar goed van. Hij scoorde de 4-2 en in de volgende aanval meteen de 5-2. Joab maakte zijn invalbeurt helemaal de moeite waard door een heel mooi punt te maken en hij schoot de 6-2 er in voor Nassau. Vlak voor de laatste rust mocht Roda van ons ook nog een punt maken, stand werd toen dus 6-3.
Na de laatste rust kwam Hugo terug het veld in en hij mocht het hesje weer aan.
Stef maakte nog even gebruik van zijn skills en legde er voor onze E2 nog de 7-3 in. Dit was het laatste punt van de wedstrijd en we zijn trots en blij omdat we hard gewerkt hebben, als team gespeeld hebben en we ook nog mochten winnen vandaag.
Bij de strafworpen is het 4-4 geworden, hier hebben Hugo en Laurens allebei 1 punt gemaakt en Stef was goed voor 2 rake schoten.
We hebben het goed gedaan.
Groetjes van Hugo.

Geef een reactie