Verrast

 20 september 2018 om 17:29 door Eric

Beste Nassauleden,

Vorige week vrijdag was ik helaas verhinderd om naar de JAV te komen, maar afgelopen maandagavond op het veld werd ik volkomen verrast door Onno, ONze voorzitter.

Hij kwam tijdens de training van de recreanten het veld oplopen met naar later bleek een schaal met lekkere hapjes voor bij de borrel. Ook mensen van de aanwezige selectie 1&2 werden erbij gehaald en zo stonden we met zijn allen in een grote kring rond hem. Hij vertelde ons het volgende dat er iemand in ons midden is die zich op verschillende wijze binnen ONze vereniging verdienstelijk heeft gemaakt als vrijwilliger van diverse taken zoals de inkoop kantine en het organiseren bij de recreanten van Paasweekenden, recreanten toernooien, M.O.P.feesten etc.

Kortom ik was voorgedragen en inmiddels benoemd als Lid van verdienste. Wat een verrassing, vol trots vertelde ik het met liefde en passie gedaan te hebben en hoop het nog vele jaren te mogen blijven doen.

Immers, met zijn allen houden we de club draaiende middels de vele verschillende vrijwilligerstaken. Graag wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties.

Sportieve groet, Ron Hoek

Geef een reactie