Eén tweetje met.. Ron Hoek

 1 juni 2017 om 11:07 door Iris

Wie ben je?
Ron Hoek geboren in Haarlem (echte mug) die zich inmiddels thuis voelt in de polder van Haarlemmermeer, begonnen is bij de jeugd van Oosterkwartier via de senioren bij Odi, Amstel, KVA, terecht is gekomen bij de recreanten van Oranje  Nassau. Ik heb in diverse branches gewerkt zoals wonen, catering, logistiek en op dit moment werk ik bij een autobedrijf. Sinds 2006 doe ik met veel plezier de inkoop van kantine benodigdheden en bestel de drank bij Bavaria.

Organiseren is mijn grote passie en heb daarin inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Binnen de recreanten ben ik de regelaar/organisator van teamuitjes, Paasweekenden, wedstrijden, Trenco recreantentoernooi en wat al zo meer. Het samen doen, elkaar helpen zowel binnen als buiten het veld, ieder heeft zijn eigen kwaliteit, elke week trainen we met gemiddeld 12 teamleden, naast het trainen en korfballen doen we veel sociale dingen samen, dat is het succes achter de recreanten van Oranje Nassau.

Waar sta je over vijf jaar?
Ondanks dat we een hele leuke gezellige groep recreanten zijn, hoop ik dat we over 5 jaar nog iets meer recreanten erbij hebben. Ondanks dat ons team bestaat uit 7 dames, 7 heren kunnen er altijd mensen bij!

Naast het korfballen, ben ik afgelopen seizoen begonnen als recreanten coordinator voor de KNKV, afdeling Noord West, voor het regelen van sporthallen, wedstrijdprogramma maken, voor de zaal ontmoetingen van de recreanten in Noord-Holland. Erg leuk om te doen. Ook leid ik een klaverjasclub KIM (klaverjassen in Mokum). Daarnaast ben ik een voetbal/darts liefhebber.

Beschrijf Nassau:
In de 15 jaar dat ik nu lid ben bij Onze club is het mooi te ervaren dat iedereen wordt geaccepteerd hoe hij/zij is en dat je echt jezelf kan zijn.

Wil je nog wat kwijt?
Tenslotte nog even dit, In 2019 bestaat ON 100 jaar dat is ontzettend knap temeer daar wij een kleine vereniging zijn, zonder sponsoring, met weinig draagvlak, maar wel in staat tot grote daden zoals de recordpoging, opknappen clubhuis, Hemelvaartstoernooi en allerlei feesten.  Ook voor de soms mindere klussen zoals het schoonmaken geldt dat we het samen moeten doen. Dan blijft ON nog heel lang onze gezellige club waar je ook lekker kan korfballen en feesten en iedereen zich thuis voelt.

Aan wie speel je de bal door?
Ik speel de bal door aan Hans Slabbekoorn en mijn vraag aan hem is: Hoe ervaart hij als topspeler het om deel uit te maken van het recreantenteam?

Geef een reactie