KVA/Oranje Nassau D2

Aliza, Gemma, Linde, Sarah, Samaar
  Peter, Mats, Hugo, Rimantas

==============================================================================

Wedstrijdverslag:

De Corvers D2 – KVA/Oranje Nassau D2: 7-2

Spelen op een echt grasveld? Met regen en zandplekken op de grond? Hoe dan? Allemaal hadden we in het begin erg veel moeite om op gang te komen. En het natte weer en kou hielp ook niet echt mee. We zijn misschien toch wel een beetje luxe paarden uit Amstelveen 😉.
De Corvers waren uit op (sportieve) wraak na hun verlies van 8-2 van de vorige keer. En dat hebben we geweten.

Het eerste kwart vd wedstrijd werden we flink overtroefd. Daar werd de achterstand flink opgebouwd. In het 2e kwartier kwamen we langzaam terug. Ik dacht zelfs met een puntje door Mats. De verdediging begon te werken en de aanvallen kwamen voorzichtig aan. De Corvers bleven ons net aan de baas. Ze onderschepte toch nog te makkelijk onze passes en bleven ons onder druk zetten. Vooral onze debutant Mooksha en Peter, die keihard gewerkt hebben, wisten niet wat ze overkwamen. Maar daar leer je veel van.

In de pauze hebben we even samen met Nahida een pep talk gehad en limonade gedronken. Dat werkte goed.

Wat kwamen we fantastisch terug. De Corvers liepen niet meer over ons heen. De verdediging werkte nu wel goed. Dit is de D2 die we gewend zijn! Hugo was super gefocust en was zijn tegenspeler goed de baas. Sarah kon haar zeer snelle en talentvolle dame onder controle houden. Daar had ze dan ook haar handen vol aan. Linde maakte mooie acties in verderging en aanval. Daar kunnen we nog wel wat top acties van verwachten. Ook bij toeval gemerkt dat Linde zelfs coach talenten heeft 👍. Bij het horen van de naam Samaar krijgen de Corvers voortaan de bibbers. Stevige verdediging en gevaarlijke aanvallen. Onze E1 invaller Faye kwam ook flink op stoom. De strakke passe van Sarah naar Fay richting korf had een puntje moeten zijn. Aliza zat lekker in de wedstrijd. Lekker verdedigd en vol zelfvertrouwen en ze wordt steeds brutaler in haar spel.

Alle passes kwamen in de 2 heft bij iedereen ook aan en het geoefende aan geven tijdens de training bracht mooie acties voort. Nog een puntje door Mats en een prachtig uitgevoerde doorloopbal van Gemma waren toch een kleine beloning op ons harde werk. Helaas waren het te weinig puntjes om gelijk te komen of te winnen. Al met al een super leuke wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd 💪👊