Geslaagde sportochtenden!

 11 april 2016 om 23:45 door Marthe

Op 2 april was het gezellig druk op het veld bij Oranje-Nassau. Het was duidelijk dat al onze kangoeroes er zin in hadden om weer buiten te sporten. Er waren ook gezellig veel vriendjes en vriendinnetjes meegekomen en we mochten ook nieuwe kinderen uit Amsterdam Zuid verwelkomen die een flyer van Stephanie hadden gehad.

Onder leiding van Kangoeroe Piet moesten de kinderen flink aan de slag. Er werd goed geoefend met schieten op de korf en blikken gooien. En natuurlijk mochten ook een estafette en de bekende tikspelen kat en muis en Kangoeroe, hoe laat is het? niet ontbreken. Dit keer werd ook het geheugen van onze kangoeroes getraind met een echt memory zoekspel. De ochtend werd afgesloten met een groot twisterspel en natuurlijk de gebruikelijke lunch.

Ilse heeft al deze spelletjes voor ons vastgelegd met mooie foto’s. Een selectie daarvan is hieronder te bekijken. De rest zullen we binnenkort plaatsen in onze gesloten Kangoeroe Klup groep op Facebook. Er zijn namelijk ook een heleboel mooie portretfoto’s gemaakt. Mochten er ouders zijn die de foto’s graag in hoge resolutie willen ontvangen dan kunnen ze daarvoor contact opnemen met Ilse: Ilseschaffers@gmail.com

Op 9 april zijn onze kangoeroes op bezoek gegaan bij onze buurvereniging Triaz. Ook hier werden weer een heleboel leuke spelletjes gedaan en hebben we ook weer veel nieuwe gezichten gezien. Misschien dat een aantal van deze kinderen nog wel een keer met ons mee willen sporten? Jullie zijn van harte welkom!

Tot slot willen we alle leden van Nassau die hebben geholpen op deze twee ochtenden van harte bedanken voor hun inzet! Op de foto’s hieronder kunnen jullie zien hoeveel plezier de kids weer hebben beleefd dankzij jullie 😉

Groetjes van het kangoeroe team

Kangoeroe Piet, Rosanne en Marthe

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (2)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (5)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (12)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (43)-1

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (43)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (45)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (48)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (78)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (86)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (91)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (92)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (110)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (111)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (113)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (115)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz (124)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz eid (126)

Kangaroe instuif - Oranje Nassau en Triaz eind (102)

Geef een antwoord