Slimme kinderen korfballen bij Nassau

 27 september 2020 om 09:51 door Roland

Afgelopen zaterdag was het een gepaste drukte of in ieder geval een drukte op gepaste afstand bij de kantine. Niet alleen omdat de Kangoeroe Klup een samenscholing op het veld had en bij de jeugd de F en C in actie kwamen, maar ook omdat het ‘langverwachte’ boek eindelijk kon worden opgehaald.

De oud- en oudere leden bewaarden het lezen van het boek voor een regenachtige zondagmiddag (die zullen niet lang uitblijven) en gebruikten het moment om weer eens in het echt met elkaar bij te praten.

De jongste jeugd kon daar niet op wachten en dook in de kantine direct in de boeken om zich door oude verhalen tot grootse prestaties te laten inspireren… en met succes! Zowel de F als de C wonnen hun wedstrijd van Badhoevedorp; nipt, maar die tellen ook. Zo zie je maar dat af en toe een boek lezen best slim kan zijn…

De D-teams die gecombineerd met KVA het veld in stapten tegen BEP en Swift hadden iets zuidelijker in Amstelveen minder geluk. De D1 verloor met 8-6 van BEP en de D2 moest de punten delen met Swift in een wedstrijd waarin het scoren voor beide ploegen niet meeviel.

Bij de senioren lukte het helemaal niet om punten te pakken. Het tweede verloor met 11-5 van EKVA en het eerste kon één helft meekomen met Sporting West, maar kon de score in de tweede helft niet meer bijbenen. Misschien dat een regenachtige zondagmiddag met een boek gaat helpen – en anders hebben we altijd nog de jeugd die met grootse daden nieuwe hoofdstukken kan toevoegen aan het verhaal van Oranje-Nassau.

Dank
Als schrijver van het boek was het leuk om alle enthousiaste reacties te horen en zeker ook om in de bloemen gezet te worden (dank Micha!). Ook de fles wijn als compensatie voor het niet kunnen lezen van je eigen boek op die regenachtige zondagmiddag wordt gewaardeerd – wie weet tot welk nieuw creatief proces dat weer aanzet…

AnnemiekeK
27 september 2020


Heel leuk, Roland, het eindresultaat mag er wezen! Het heeft hier nog niet geregend, dus het boek ligt nog klaar om echt gelezen te gaan worden. Veel dank in elk geval voor deze unieke uitgave!

Roland
27 september 2020


👍

Geef een antwoord