Overlijden Peter van der Linden

 9 december 2021 om 22:26 door Sanne

Afgelopen weekend kregen wij het verdrietige bericht dat Peter van der Linden, bij velen van jullie bekend als Peter La Falote, plotseling is overleden.

Peter is vele jaren onze hoofdsponsor geweest, wij zijn hem hier erg dankbaar voor. ONs shirt met het logo van zijn eethuisje La Falote hing midden in de zaak.

Peter was regelmatig op het veld, heeft bij vele feestjes het eten verzorgd en hij heeft ook een paar keer het diner verzorgd bij een jubileumfeest. Meest recent heeft hij ons geholpen om het 100-jarig jubileum van Nassau te organiseren.

Vele Nassauers hebben gegeten bij La Falote, de mosselavonden zijn beroemd en berucht. Ook de gezamenlijke liefde voor motorrijden deelde hij met een groep leden.

Maandag wordt er afscheid genomen van Peter. In gedachtenis aan Peter is er de mogelijkheid om een donatie te doen voor het bouwen van een school in Ghana, dit was zijn grote droom. Je kan een bijdrage overmaken op de Nassau rekening, wij zorgen er dan voor dat het bij de kinderen van Peter terecht komt.

We denken nu vooral aan zijn kinderen Thom, Benjamin en Luca en wensen hen veel sterkte.

Namens het bestuur,

Sanne

Geef een antwoord