Lid worden?

korfbal

3x GRATIS meetrainen

Wil je een keer meedoen met een korfbaltraining, maar wil je nog niet meteen lid worden? Dat kan! Je mag 3x GRATIS meetrainen. We trainen op woensdag en zaterdag. Hieronder staat meer informatie hoe je een keer mee kan trainen afhankelijk van je leeftijd.

Kangoeroe Klup voor de jongste leden (3 t/m 8 jaar)

Logo_Kangoeroe_Klup
Ook in het seizoen 2019-2020 springt Kangoeroe Piet weer regelmatig rond op het veld en in de zaal van korfbalvereniging Oranje-Nassau tijdens de Kangoeroe Klup. Dit zijn sport- en spelochtenden voor kinderen van 3 t/m 8 jaar waarbij ze op een leuke en speelse manier leren bewegen, omgaan met de bal en met andere kinderen. De kangoeroe klup is om de 2 a 3 weken op zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur en er is een apart programma voor de jongere en de oudere kangoeroes. Klik hier voor meer informatie over de Kangoeroe Klup. Of neem contact op met Marthe (06-14656760 of kangoeroeklup@oranjenassau.net).

Ben je 6 jaar of ouder?


Vanaf 6 jaar kan je er bij onze club voor kiezen om competitie te gaan spelen. Maar ook dan kan je altijd eerst een paar keer gratis meetrainen om kennis te maken met korfbal en onze club. Onze jeugd traint op woensdag van 17.30 – 18.30 uur en speelt wedstrijden op zaterdag. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marthe (06-14656760 of jeugd@oranjenassau.net) en zij zal je vertellen wanneer en met welk team je mee kunt doen.

Meteen al lid worden?

Je vindt het aanmeldingsformulier hier.