Kangoeroeklup

Jonge kinderen kunnen bij Oranje-Nassau meedoen aan de Kangoeroe Klup. Dit zijn sport- en spelochtenden voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarbij kinderen onder leiding van Kangoeroe Piet op een leuke en speelse manier leren bewegen, omgaan met de bal en met andere kinderen. Er zijn aparte spelletjes voor de jongere en oudere kinderen. Zo ligt bij de jongere kinderen de focus op motoriek en leren de oudere kinderen steeds meer samenspelen.

Voorproefje? Bekijk dan onze foto’s van onze eerdere Kangoeroe Klup activiteiten.

Waar en wanneer is de Kangoeroe Klup?

In de herfst en wintermaanden is de Kangoeroe Klup op zaterdagochtend van 11 tot 12 uur in sporthal de Pijp (Lizzy Ansinghstraat 88).

Vanaf mei zijn we weer op het veld bezig (’t Loopveld 1, Amstelveen).

Lid worden van de Kangoeroe Klup?

Alle kinderen kunnen vrijblijvend een paar keer meedoen met de Kangoeroe Klup en daarna vragen we zo om lid te worden. Benieuwd wie er al lid zijn? Kijk dan op voor de namen en de teamfoto op de kangoeroe klup teampagina. Alle kangoeroe leden krijgen van de korfbalbond een mooi Kangoeroe Klup t-shirt thuisgestuurd.

Wil jij ook lid worden? Vul dan snel het aanmeldingsformulier van de Kangoeroe Klup in en mail dit naar kangoeroeklup@oranjenassau.net of geef het formulier direct op zaterdag aan één van de begeleiders. De kosten bedragen 22 euro per seizoen (van september tot juni).

Wil je meer informatie over de Kangoeroe Klup of Oranje-Nassau?
Bel dan met Pieter (06-10317096) of mail naar kangoeroeklup@oranjenassau.net

Kijk ook eens op de Kangoeroe Klup pagina van de korfbalbond.

10002984_563873920395222_1583390200_n