Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Oranje Nassau!
Hier vind je belangrijke informatie over en voor de jeugd van Oranje-Nassau.

Kangoeroe Klup voor de jongste leden

Ook in het seizoen 2020-2021 springt Kangoeroe Piet weer regelmatig rond op het veld en in de zaal van korfbalvereniging Oranje-Nassau tijdens de Kangoeroe Klup. Dit zijn sport- en spelochtenden voor kinderen van 3 t/m 7 jaar waarbij ze op een leuke en speelse manier leren bewegen, omgaan met de bal en met andere kinderen. Klik hier voor meer informatie over de Kangoeroe Klup.

Logo_Kangoeroe_Klup

Vanaf 6 jaar wedstrijden spelen

Vanaf 6 jaar kan je er bij onze club voor kiezen om competitie te gaan spelen. Wil je een keer meedoen met een korfbaltraining, maar wil je nog niet meteen lid worden? Dat kan! Je mag 3x GRATIS meetrainen. Onze jeugdteams trainen op woensdag van 17.30 – 18.30 uur in Sporthallen Zuid (november t/m maart) en op sportpark ’t Loopveld. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Pieter (06-10317096 of jeugd@oranjenassau.net).
GBTkangoeroe14mei15

ONs Jeugkamp

Elk jaar heeft Oranje-Nassau in de zomer een jeugdkamp. Dat is natuurlijk super leuk! Met al je korfbalvriendjes en vriendinnetjes een week op kamp in Oosterbeek. Daar doen we veel bosspellen, een vossenjacht en speurtochten. Dat wil je niet missen!

Jeugdkamp2014