Meelopen met de grote dames en heren.

 22 januari 2017 om 20:41 door Eric

16114461_1464117403612485_1425425766703519421_n
blauwwitldodk

Onze E! en F1 waren te gast bij Blauw Wit tegen LDODK. Zij zagen heel veel doelpunten.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Onze E en F pupillen mochten “oplopen” bij de korfballeague wedstrijd Blauw-Wit tegen LDODK. Wij waren het eerst aan de beurt om op te lopen omdat wij bij de tegenstander van Blauw-Wit hoorden. De spelers en speelsters van Blauw-Wit liepen met hun eigen jeugd op. Wij dus met LDODK die samen met een flinke groep hele enthousiaste supporters uit Friesland waren gekomen. Ze hadden er dan ook duidelijk zin in en probeerden de spanning wat weg te nemen door Joost, Irene, Laurens, Meijsa, Lisa, Nina en Karlijn eerst maar eens een stevige “high five” te geven. En daarna gingen onze helden het volledig donkere speelveld op. Vrolijk zwaaiend kwamen ze 1 voor 1 tevoorschijn in de schijnwerpers totdat het hele team uiteindelijk op de middenlijn stond. Daar konden ze nog even volop genieten van al het applaus. Nadat ook Blauw-Wit was voorgesteld aan hun eigen publiek moesten ze snel weer terug naar onze vertrouwde Nassau hoek want de wedstrijd stond meteen in vuur en vlam.
Het werd een schitterende wedstrijd die tot 30 seconden voor tijd spannend bleef. In de allerlaatste seconden maakte LDODK nog een laatste doelpunt zodat er voor ons toch wel een teleurstellende eindstand van 33-35 op het bord terecht kwam. We waren stiekem toch wel een beetje voor Blauw-Wit…

Wat nog wel even gezegd moet worden is dat we in de rust enorm verwend zijn. Iedereen kreeg wat te drinken, een zakje chips en een handtekeningen boek met foto’s van alle Blauw-Wit spelers van het eerste en het tweede. Na afloop gingen al onze pupillen dan ook direct op jacht. Ondanks dat de teleurstelling bij Blauw-Wit groot was werden er flink wat handtekeningen opgehaald bij onze idolen. Wat kunnen die goed korfballen zeg! Voor de pupillen die niet alle handtekeningen hebben kunnen bemachtigen niet getreurd ! Op 11 maart zullen we opnieuw bij Blauw-Wit zijn voor de Amsterdamse schot competitie. Dus bewaar de kaarten goed!

Wat was het top! En wat een wedstrijd hebben we gezien

 

Geef een reactie