Lynx 1 – O.N. R1. 7-7

 21 februari 2015 om 14:38 door Eric

wedstrijdfebr2015

De recreanten zijn een enthousiaste groep sporters, die elke maandag om 8 uur een training afwerken onder leiding van Ingrid. Zo af en toe neemt Hans S. de honneurs waar en tussendoor heeft Pieter S. een clinic gegeven, die verfrissend heeft gewerkt.

Naast de diverse zaaltoernooien in de provincie, wordt er steeds vaker een losse wedstrijd gespeeld ergens in een sporthal. Ron weet met zijn contacten vaak wat te regelen.

Deze keer waren we bij Lynx uitgenodigd voor een wedstrijd in het haagse Leidschenveen.

Het werd een leuke sportieve wedstrijd. er werd flink doorgewisseld via een ondoorzichtig systeem. Wat wil je anders met 7 heren en 7 dames. Een achterstand werd vlak voor tijd geëgaliseerd en de wedstrijd eindigde met 7-7. Pluspunt was zeker dat er met overzicht werd gespeeld, waar in het vorige toernooi sprake was van wanorde.

Na de leuke wedstrijd volgt er uiteraard een gezellige 3e helft; daarvoor gingen we vlakbij een hapje eten bij  Yami Yami; dat was idd jammie jammie . Of te wel smikkelen geblazen. 2 teams door elkaar heen aan een lange tafel; dat is recreanten op zijn best.

Jammer is dat zich bij Peter een sluipende blessure heeft geopenbaard, die vervelend is bij het traplopen. Dus voorlopig blijft Peter langs de kant bij het korfballen. Beterschap gewenst. Muziek maken kan nog wel; maar wel voorzichtig zijn met de toonladders !!

Het eerst volgende toernooi is op 7 maart in Sporthallen Zuid.

Progamma 7 maart – klik op onderstaande link:

zaterdag 7 maart 2015 sporthallen Zuid (4)

Eric

Geef een reactie