Jeugdnieuws

 7 maart 2019 om 13:38 door Eric

Wat staat de jeugd zoal te wachten tussen de voorjaarsvakantie en de meivakantie?

Maart wordt sowieso een echte Kangoeroe Klup maand. Zowel op 9 maart16 maart als 30 maart staat er een Kangoeroe Klup uur gepland van 11-12 uur. We gaan dan ook nog even flink flyeren en hopen op grote aantallen kangoeroe’s!

De SoZa organiseert op vrijdag 15 maart een filmavond. Zie elders in deze nieuwsbrief voor meer informatie.

Op zondag 17 maart is de finale van de Amsterdamse schotcompetitie. Bij de D weten we al wie er naar de Blauw-Wit hal mag om te schieten tegen de andere kampioenen: Olivia. De E en de F gaan onderling nog uitmaken wie daar de schotkampioen gaat worden. Het mooie van zondag 17 maart is dat we allemaal weer mee op mogen lopen bij de wedstrijd van Blauw-Wit 1 tegen LDODK 1. De E en de F winnaars schieten in de rust van Blauw-Wit 2 tegen LDODK 2. Die wedstrijd begint om 13:45 uur. Iedereen die mee wil om op te lopen met LDODK moet om 15:00 uur verzamelen. De wedstrijd van Blauw-Wit 1 tegen LDODK 1 begint om 15:30 uur. In de rust van die wedstrijd gaat Olivia schieten.

Na de laatste zaalwedstrijden op 30 maart hebben we vervolgens een weekje korfbalvrij. Dat betekent dat er vanaf woensdag 10 april weer buiten op het veld getraind gaat worden.

Op zaterdag 13 april is de korfbalfinale van de Ziggo Dome. Onze E en D pupillen mogen weer teams opgeven voor het toernooi op het plein voor de Ziggo Dome. Liefst met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes. Aansluitend kan iedereen dan naar de grote finale van het Nederlands Kampioenschap in de Ziggo Dome. Ook de kinderen, ouders, vriendjes en vriendinnetjes van de F uiteraard. De Ziggo Dome is voor iedereen. De Ziggo Dome is voor heel Nassau!

Vervolgens worden pas op zaterdag 20 april de eerste veldwedstrijden gespeeld en dan is het alweer meivakantie.

Samenvattend nog even de agenda voor maart en april

– Zaterdag 9 maart: Kangoeroe Klup en thuiswedstrijden voor de E2 en E1. De tegenstander van de D1 heeft helaas afgezegd.
– Vrijdag 15 maart: filmavond in de kantine
– Zaterdag 16 maart: Kangoeroe Klup en thuiswedstrijden voor de F1, E2 en E1
– Zondag 17 maart: finale schotcompetitie en oplopen bij Blauw-Wit-LDODK
– Zaterdag 23 maart: uitwedstrijden voor de F1, E2, E1 en D1
– Zaterdag 30 maart: Kangoeroe Klup en thuiswedstrijden voor de E2, E1 en D1 (F1 speelt uit)
– Woensdag 10 april: eerste training op het veld
– Zaterdag 13 april: vriendjes/vriendinnetjes toernooi bij de Ziggo Dome en NK korfbal
– Zaterdag 20 april: eerste veldwedstrijden tijdens het paasweekend
– Zaterdag 27 april: meivakantie

Geef een reactie