In memoriam Gonny Kolkman

 10 september 2018 om 13:29 door Ernst

Donderdag 6 september is Gonny Kolkman, 40 jaar lid van Oranje-Nassau en lid van verdienste van onze vereniging, overleden. Gonny heeft jarenlang veel betekend voor Nassau. Ze werd in 2006 dan ook geheel terecht gekozen tot lid van verdienste van Oranje-Nassau. Vanwege haar tomeloze inzet voor Oranje-Nassau. Deze benoeming ontving ze, omdat Gonny zoveel van haar tijd, energie en gezelligheid in onze club stak. Een opsomming:

  • Gonny heeft 5 jaar in het bestuur gezeten
  • Gonny heeft zich ruim 5 jaar met de FaZa bezig gehouden
  • Gonny is 5 jaar lid van de SKS (SelectieKommissie Senioren) geweest
  • Gonny heeft 15 jaar in de kantinecommissie gezeten
  • Gonny heeft 9 jaar het juniorenkamp begeleid
  • Gonny is jarenlang de hoofdkok op het seniorenweekend geweest
  • Gonny heeft jarenlang de ledenadministratie gedaan.

Waar we gewend waren dat we iedere zaterdag Gonny op ’t Loopveld zagen, hebben we de laatste jaren haar al vaker moeten missen op ’t Loopveld en vanaf nu zullen we haar helemaal moeten missen. Een groot gemis, want buiten al het werk voor onze mooie club, was Gonny een mooi persoon en ONs gezicht. Het was nooit stil rond de kantine, want Gonny zorgde wel voor de sfeer.

Als je van buiten kwam naar Nassau, als nieuweling dan werd je meteen warm ontvangen door Gonny. Je voelde je meteen thuis bij Nassau, mede dankzij Gonny, je werd door Gonny meteen in het credo “Gewoon gezellig” van Oranje-Nassau mee getrokken. Want daar hield Gonny zeker van bij Oranje-Nassau, om samen met de anderen het gewoon gezellig te hebben.

Gonny, zonder jou zal het echt een stukje minder gewoon gezellig zijn, we gaan je missen.

Wij wensen André, Nicky, Renée en de rest van de familie van Gonny veel sterkte toe.

Namens het bestuur en heel Oranje-Nassau,

Onno

Red: kijk voor de rouwbrief bij het dit bericht. De afscheidsdienst is woensdag 12 september om 14:00 uur in crematorium Westgaarde.

Iris
Iris
17 september 2018


Lieve Nassauer,

Zou je, als je een leuke herinnering aan Gonny hebt deze willen achterlaten op https://www.memori.nl/gedenkplaats/gonny-kolkman (toegangscode: Gonny2018).

Alvast bedankt!

Geef een reactie