Ik moet en zal een verslag schrijven

 30 maart 2019 om 18:42 door Marielle

Ik moet en zal een verslag schrijven van de wedstrijd tegen esdo. Ondanks dat in de hal naast ons een echte degradatie wedstrijd is (Triaz 1 – Huizen 1 (red)). Ook deze wedstrijd begonnen we weer met een vak die de eerste aanval zou doen, en een vak wat in de eerste verdediging begon. Geheel anders als de laatste training waar we begonnen met een kralenketting te ontleden.
Esdo speelde in groene shirts, wij niet. Esdo had per vak twee dames en twee heren opgesteld. Wat geheel volgens de verwachting was. Overigens speelde we in een hal waar de volgende sponsers op de muur hingen. Jeffry Peelen;klusbedrijf. Chiropractie Tonner. Fysio health performance. Juice Brothers. Unlimited health. Localkicksterter LKS. en Koen maakt je schoen. In de sporthal is ook een kantine, waar het bier goed smaakt. De wedstrijd stond onder leiding van een scheidsrechter met een snor en een baard. Ik liet het eerste doelpunt door. In ter apelkanaal is de aardappelfabriek. Daar zetten ze zetmeel om in aardappels. Het is raar maar niet waar. In de verdediging deed mijn vak de kermis na. Een beetje touwtje trekken met kansen. Kan hij het wel zien vanaf daar? Ehhh time out. Maar hoelang duurt zo een time out eigenlijk?
Nb wie dit weet en als eerste naar mij mailt krijgt iets.
Overigens heb ik vandaag samen met mijn man Onno een nieuw bankje gekocht. Hij zit nog niet in elkaar maar het onkruid is wel al verwijderd. Hier moet het bankje komen te staan. Nu weer even naar de wedstrijd waar de scheidsrechter soms boven de 80db fluit. De coaching staf heeft een fatale blunder gemaakt waardoor ze 3 wissels moesten. Rooy eruit, koenen eruit en op het laatst weer jaco eruit. In de wedstrijd, het was nog in de eerste helft werd ik zo boos dat ik keihard tegen de bal van max aan trapte recht in de edele delen van de scheidsrechter, waardoor hij omviel. Oeiii. Na de eerste helft was het rust. Na 5 minuten was het ook rust bij de degradatie wedstrijd. Het was on deze rust dat de kantine alvast volgehangen werd met slingers en ballonnen, ruim voor het feest wat na de wedstrijden zal losbarsten. Na een minuut of 5 in de tweede helft moesten onze reserves beginnen met warm lopen. 5 min voor het einde waren ze nog steeds aan het warm lopen. Was dit een vergeldingsactie van de coaching staf voor het consequent niet komen trainen op woensdag en de dagen dat het er niet om ging. De reserves mochten bij de paal langs de kant warmlopen. Barbecue saus gewoon omdat het kan tussendoor. In de tweede helft stond het bij de degradatie wedstrijd 11 tegen 11. Wat zal het eindigen. In de tweede helft van mijn wedstrijd staat het 9 tegen 12.en dat op het moment van de 11 tegen 11. Op de vraag aan Joost; wil je nog wat in het verslag kan meten het antwoord. Afstandschot goal. En dat terwijl zijn aanvoerdersband afgezakt was en om zijn verkeerde enkel zat. Aan het eind van de tweede helft begon het zowaar gezellig te worden. Met gele kaarten en matennaaiers. Ik weet alleen niet meer of het een small of large was. Geeft niks we gaan beginnen. Maar nog later in de tweede helft werd de eindstand bepaald. Zeg maar net voordat de scheids zijn laatste fluitje blies was het 13-16. Maar niet voordat onze strafworp killer Ernst zowaar een strafworp raak had gegooid. Het schijnt zelf dat er een rode kaart is gevallen.

 

Lisa

HiddeS
30 maart 2019


Ja

Geef een reactie