Het eerste deel van seizoen 13/14

 31 december 2013 om 17:19 door Eric

Een overzxicht van achteren naar voren. De laatste training 23/12/2013 was de meest rustige ; 2X 2 korven prikken. Daarna nog 10 min. partijtje. Maar na het douchen  wel een aparte derde helft. Nu staat Peter bekend om zijn originele ideeën. Maar nu had hij het goed voor mekaar. Er werden liedboekjes uitgedeeld; een zevenstemmig koor, begeleid door hoorngeschal,  begon kerstliedjes te zingen. Alle herinneringen aan mijn christelijke schooltijd kwamen weer bovendrijven. Hoe lijdt dat kindeke hier in de kou. Daar kwamen we achter toen we de sporthal verlieten en door een gure storm onthaald werden.

Zondag 15/12/2013 vierden sinterklaas. Aangezien we aardig op leeftijd zijn, moeten we zelf voor cadeaux zorgen. Er werd een cadeauspelspel gespeeld met veel opstaan en veel cadeauwisselingen. Uiteindelijk ging iedereen met cadeautjes naar het diner. Daarna in Olijfje het kerstdiner met kouten. Diverse hapjes, warme en koude tapas en een hoofdmaal en Roel die zijn portemonnee laat leggen. Maar dat kwam ook weer goed.

Op zaterdagavond 23/11/2013 speelden we een toernooi in sp.zuid. Kleine nederlagen gevolgd door een monsterzege op KVA.De wismeijer taart smaakte prima. Dank aan Martin, ONze eigen eurokok. Therese blesseerde een vinger en was daar 2 weken mee zoet; maar traint ondertussen weer volop mee.

Op de trainingavond 18/11/2013 speelden we in de traingshal een wedstrijd tegen Roda W. Een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Roda in de 2e helft wat trefzekerder was (5-9). Een leuke 3e helft met beide teams en scheidsrechter Marcel de Soet. Bij Roda nam een trouwe speler afscheid en dat werd rijkelijk gevierd. Van de emotie brak nog een fles wijn.

Daarvoor was er een Toernooi in Haarlem op zaterdag 16/11/2013. Gelukkig zijn hier uitslagen van bekend. O.N – Haarlem 6-7 ; O.N – Groen geel 3-4 ; O.N – B’dorp 7-5. Er werd flink gescoord. Grappig dat de heren in de kleedkamer Henk Gemser tegenkwamen. Op de ijsbaan naast de Kennemerhal werd n.m. een marathon verreden.

De Ontbijt surprise bij de Wismeijers. 40 jaar getrouwd. Dat laten de recreanten niet zomaar voorbij gaan. Dus 9 november 2013 om 7 u ’s morgens waren 4 recreanten voor de deur bij huize wismijer met een ontbijtje. Surprise……..Lees de ervaring van het bruidspaar zelf:

Hallo allemaal.
Wat een verrassing vanmorgen “vroeg”zeven uur
werden we wakker gemaakt door een hoop gebel
daar stonden een paar zo uit hun bed gekomen recreanten
in hun duster , Ik deed de deur open met een duf hoofd, en werd meteen op de foto gezet
door Erik(zal wel een mooie foto zijn)
Ik zei even boven mijn duster aantrekken, en ze riepen dat Martin ook uit zijn bed
moest komen. Toen we beneden kwamen stond er een heerlijk ontbijtje op tafel,
met alles erop en eraan.Wat ons heerlijk smaakte.
Allemaal heel hartelijk bedankt
Wat zijn jullie toch een geweldig team.!
Martin en Anneke

Geef een reactie