Box, Box, Box

 16 september 2020 om 18:21 door Roland

…en ze zijn binnen! Liefhebbers van de Formule 1 zullen het commando herkennen en direct de pitstraat insturen, maar het gaat natuurlijk over de jubileumboeken die gearriveerd zijn en klaar staan om 26 september in de handen te eindigen van een van de ruim ongeveer 70 (oud-)leden die een boek in de ‘voorverkoop’ hebben besteld.

Honderd boeken zijn dus vandaag afgeleverd en vormen daarmee een ultieme drukproef – zijn de boeken gedrukt zoals bedoeld en dus ook voor online verkoop geschikt? Critici zullen zeggen dat je een drukproef ook met één exemplaar zou kunnen uitvoeren, maar die missen dan vreemd genoeg toch het tomeloze optimisme waar Nassau-leden om bekend staan!

De drukproef heeft inderdaad de kritische blik van de auteur doorstaan en dus is het boek vanaf nu ook online te bestellen. Mocht het bestellen (en vooral het betalen – helaas geen IDeal-optie) niet lukken, stuur me dan even een berichtje.

 

Op de fiets en/of op de foto
Fietsroute AOp 26 september kunnen de boeken dus bij de kantine worden opgehaald van de start van de Kangoeroe Klup tot en met het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van het eerste. Hierbij moeten we wel rekening houden met de Corona-maatregelen en onderling dus voldoende afstand houden. Om de druk op het veld en de kantine te verlichten is er digitaal een fietsroute uitgezet waarmee je op gepaste afstand met oude bekenden na het ophalen van het boek een rondje langs de geschiedenis kunt maken.

Maak daarvan vooral foto’s die je hier kunt delen en ook als je niet naar de kantine kunt komen is het leuk om beeld te delen van jezelf in een actieve leeshouding… we zijn benieuwd!

Geef een antwoord