Boek ’n Boek… en Pak ’n Fiets!

 31 augustus 2020 om 18:27 door Roland

Het heeft even geduurd, maar het boek over honderd jaar Oranje-Nassau is klaar om gelezen te worden. Het beoogde boek-en-bal zit er in verband met de huidige Corona-periode even niet in, maar we willen toch proberen om de uitgave een beetje op te fleuren.

Fietsroute A

Een rondje Amsterdam

Daarom zijn er drie routes gemaakt langs de geschiedenis van Oranje-Nassau – twee op de fiets en eentje te voet door Amsterdam Zuid. (kijk hier voor de routes: www.oranjenassau.net/tour). De fietsroutes beginnen allebei bij de kantine en het lijkt ons leuk dat leden en oud-leden op zaterdag 26 september het boek ophalen bij de kantine en dan gelijk (maar misschien niet allemaal tegelijk…) een rondje fietsen met het boek in de hand.

Het boek kost 5 euro en met verzendkosten erbij komt dat op ongeveer 10 euro; door het collectief te bestellen en bij de kantine op te halen kunnen de verzendkosten er afgehaald worden. Dat is dan wel afhankelijk van het aantal bestelde boeken uiteraard en daarom de vraag om een berichtje naar Roland Kaijen te sturen als je een (of meer) boek(en) wilt bestellen om het op 26 september zelf bij de kantine op te halen en te betalen.

In verband met de bestelling en de levertijd hoor ik graag zo snel mogelijk of je een boek wil, het liefst voor 5 september. Na 26 september is het boek online te verkrijgen, maar dus niet meer via de vereniging; meer informatie hierover volgt nog. Reageer dus op tijd als je 26 september met een boek in handen wilt staan.

Geef een antwoord