Nieuwsbrief 2 december 2021

 2 december 2021 om 11:55 door Eric

update 2 december 2021

Géén wedstrijden voor senioren zo lang
‘avond-lockdown’ van kracht is

Veel leden hebben snel gereageerd op ONze oproep om aan te geven wat je de komende weken wilt, waarvoor dank! Zo kunnen we snel beslissen en is er voor iedereen iets meer duidelijkheid.

De jeugdwedstrijden gaan door.

Er zijn niet genoeg heren die aangegeven hebben wedstrijden te willen spelen. Dus hebben we besloten voor de senioren géén wedstrijden te spelen zo lang de ‘avond-lockdown’ van kracht is. Ook de optie van oefenwedstrijden met de tegenstanders van 1 is niet te realiseren. Wel bleek er genoeg animo om te trainen op de thuis-zaterdagen. Dit gaan we dan ook doen op:

Zaterdag 4 december van 13:05 tot 14:30 in de Pijp
Zaterdag 18 december van 14:30 tot 16:00 in Ookmeer

Bij het betreden van de sporthal is het verplicht om een geldig CoronaToegangsBewijs te overleggen. Draag een mondkap en houdt anderhalve meter afstand. Tijdens het sporten is dit niet verplicht. Publiek is niet toegestaan.

Heb je na dit bericht toch nog vragen of ben je het niet eens met beslissing, zoek ONs (het bestuur) dan op via whatsapp of bestuur@oranjenassau.net, we houden graag de dialoog open met de leden.

Hopelijk dalen de besmettingen snel en is het weer mogelijk normaal te sporten.
Aan al ONze leden werkzaam in de zorg: wij zijn jullie dankbaar, en we hopen dat de werkdruk snel weer terugkeert naar normaal!

Namen het bestuur,
Micha Stolk

==============================================================

Nieuwsbrief 30 november 2021

Bericht van het bestuur n.a.v. de huidige coronamaatregelen

Zoals jullie vast niet ontgaan is, zijn er op de persconferentie van afgelopen vrijdag opnieuw nieuwe maatregelen getroffen om het Corona-virus te beteugelen.

Na 17:00 uur mag er niet meer gesport worden, zowel buiten als binnen.
Ook voor ons als vereniging betekent dat weer veel veranderingen. Hieronder zetten we ze voor jullie op een rijtje.

Er zal geen Move it Monday zijn t/m 13/12.

Ook is er geen trainen voor de jeugd en de senioren + recreanten op maandag en woensdag in de verschillende sporthallen t/m 15/12.

Wel zal er per week worden gekeken of er buiten getraind kan worden tussen 16:00 en 17:00 uur door de jeugdleden, afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit zal in de Whatsapp groepen van de jeugdteams worden gedeeld.

De wedstrijden van de jeugd (F, E, B) kunnen gelukkig gespeeld worden.

De wedstrijden van het Midweekteam worden per definitie na 17:00 uur gespeeld en zullen niet doorgaan.

De wedstrijden van het eerste vallen onder wedstrijdkorfbal en zullen niet doorgaan.

De wedstrijden van het tweede vallen onder breedtesport en mogen en zullen in principe gespeeld worden. De bond stelt zich wel flexibel op in verband met de bijzondere omstandigheden.

Daarom doen we een oproep aan alle breedtesport korfballers (midweek en zaterdag) om aan te geven of zij willen spelen de komende periode in het tweede. Op deze manier kunnen wij inventariseren of het tweede onder de huidige omstandigheden deel zal nemen aan de competitie. Wij vragen jullie uiterlijk morgen, 1 december, aan te geven via een reply in Whatsapp dan wel via een mail naar micha.on@gmail.com hoe jullie hier in staan.

Ook de spelers van het eerste vragen wij om aan te geven of ze in het tweede willen spelen. Wij weten op dit moment echter nog niet of dat ook mag.

Er bestaat een mogelijkheid om op thuiswedstrijd-dagen te trainen/partijtje te spelen in de tijd dat oorspronkelijk het eerste zou spelen en/of het tweede (indien die wedstrijd niet door gaat). Geef dit ook aan indien je hier behoefte aan hebt.

Het kamerdebat op woensdag 1 december kan nog e.e.a. doen wijzigen, mogelijk ten positieve. Hopelijk kunnen we hier binnenkort nog over berichten.

Het Bestuur

Sinterklaas bij de Kangoeroe Klup 4 december 2021

We zijn heel blij jullie te kunnen aangeven dat we, ondanks alle nieuwe Corona maatregelen, nog steeds hoog bezoek verwachten bij de Kangoeroe Klup in Sporthal de Pijp!

Zaterdag 4 december  tussen 11:00 en 12:00 uur kunnen alle kinderen van 2 t/m 8 jaar hun energie weer kwijt met alle leuke spelletjes die Kangoeroe Piet en de Pieten voor ze bedacht hebben.

Omdat ouders helaas niet meer mogen blijven kijken, willen we de ouders van de oudere Kangoeroes vragen hun kind alleen te halen en te brengen. Is jouw kind nog jong of heeft het extra begeleiding nodig? Stuur dan een mail naar jeugd@oranjenassau.net. Een beperkt aantal ouders kan namelijk als begeleider in de sporthal aanwezig zijn.

Hopelijk tot zaterdag!

Winterdiner jeugd 11 december wordt verplaatst

Omdat er door de coronamaatregelen helaas geen gebruik gemaakt mag worden van onze kantine na 17:00 uur op dit moment, gaat het winterdiner op 11 december niet door.

Zodra er zicht is op versoepelingen, gaan we op zoek naar een nieuwe datum!

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2021 Oranje Nassau, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences

Email Marketing Powered by Mailchimp

Geef een antwoord