27 Juni Kangoeroeklup

 24 juni 2020 om 23:04 door Eric

Aanstaande zaterdag is er weer Kangoeroe Klup! Van 11 – 12 uur (verzamelen om 10.50 uur) op ONs veld op sportpark ’t Loopveld, Aanloop 1, Amstelveen (achter de Van Boshuizenstraat). Vorige zaterdag was het weer gezellig druk op ONs veld, we hopen zaterdag weer net zoveel kangoeroes te zien!

Aanstaande zaterdag is de laatste Kangoeroe Klup van dit seizoen! Speciaal voor deze keer heeft kangoeroe Piet een extra leuke kangoeroe training bedacht. Afhankelijk van het weer zijn er misschien ook wel een paar spelletjes met water bij. Neem dus voor de zekerheid droge kleren en een handdoek mee. De kleedkamers zijn open zodat de kinderen zich om kunnen kleden en iets droger naar huis kunnen.

Let op! Alle kangoeroes moeten zich vooraf met een mailtje of berichtje bij Rosanne aanmelden (jeugd@oranjenassau.net of 06-36089567). Doe dit het liefst zo snel mogelijk zodat wij op tijd weten of we voldoende begeleiders hebben en er nog voldoende plek is voor alle kinderen. Lees hieronder nog de belangrijkste afspraken als je zaterdag naar de kangoeroe klup komt.

Lid worden
Wist je dat je ook lid kunt worden van de Kangoeroe Klup? Jouw zoon/dochter ontvangt dan een mooi shirt en je helpt ons om de Kangoeroe Klup draaiende te houden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je er graag zaterdag meer over op ONs veld.

—————————————————————————————————————————–

Belangrijkste Corona-richtlijnen voor de Kangoeroe Klup

1. Voor de kangoeroes t/m 5 jaar mag er 1 ouder/verzorger mee het sportterrein op. Deze ouders/verzorgers mogen op het terras toekijken en houden 1,5 meter afstand van elkaar. Ouders mogen in principe niet op het veld. Jongere kangoeroes zijn weer welkom, maar we vragen de ouders om zelf in te schatten of zij (grotendeels) zelfstandig mee kunnen doen.

2. Kangoeroes vanaf 6 jaar worden door hun ouder/verzorger gebracht tot aan het fietsenrek. Daar wordt hij/zij opgehaald door de kangoeroe trainers.

3. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood (1 kind tegelijk in het toilet).

4. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Neem dus zelf een flesje water mee voor je kind.

5. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kangoeroes en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er even niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Vergeet niet ook het volledige protocol te lezen als je naar de Kangoeroe Klup komt.


Geef een reactie