24 okt. Kangoeroeklup en Jeugdnieuws

 20 oktober 2020 om 20:48 door Eric

Aanstaande zaterdag 24 oktober is er weer Kangoeroe Klup! Van 11 – 12 uur op ONs veld op sportpark ’t Loopveld, Aanloop 1, Amstelveen.

Maar het wordt nog veel gezelliger, want ook de rest van de jeugd is welkom van 11 tot 12 uur. Helaas mogen ONze F en C geen wedstrijdjes spelen tegen andere clubs, maar onderlinge wedstrijdjes mogen wel! We nodigen daarom alle jeugd uit om zaterdag gezellig te komen korfballen! Wij zorgen voor een leuk programma. Meld je wel even aan door een berichtje in je teamapp of door een mail te sturen naar jeugd@oranjenassau.net.

Helaas mogen ouders niet meer als publiek aanwezig zijn bij trainingen en sportwedstrijden. We vragen daarom ouders van de F en C en indien mogelijk ook van de kangoeroes om ons terrein weer te verlaten na het brengen van hun kind. Wij realiseren ons echter dat dit met name voor de jonge kangoeroes (vooral degenen die nog niet naar school gaan) lastig kan zijn. Wij hebben gelukkig enige ruimte omdat ouders wel als kangoeroe begeleider op het veld mogen om te helpen bij de kangoeroe klup. Wij moeten er alleen wel voor zorgen dat het daardoor ook weer niet te druk wordt op het veld.

Wij vragen daarom alle ouders/verzorgers om hun zoon/dochter aan te melden met een mailtje of berichtje bij Rosanne (jeugd@oranjenassau.net). Je kunt daarbij ook aangeven of je als kangoeroe begeleider wilt aansluiten of dat je denkt dat jouw kind zelfstandig kan deelnemen. Neem vooral ook contact op als je even wilt overleggen.

Denk voor zaterdag ook nog aan de volgende adviezen:
1. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood.

2. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Geef je kind dus een flesje water mee.

3. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kinderen en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er nog steeds niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Lid worden
Wist je dat je ook lid kunt worden van de Kangoeroe Klup? Jouw zoon/dochter ontvangt dan een mooi shirt en je helpt ons om de Kangoeroe Klup draaiende te houden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je er graag zaterdag meer over op ONs veld.

Geef een reactie