28/11 Zaterdag weer kangoeroe klup en jeugdtrainingen

 23 november 2020 om 14:48 door Eric

 

Na twee weekjes rust, mogen de kangoeroes zaterdag weer lekker sporten in sporthal de Pijp! We hopen alle kangoeroes weer te zien en vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook weer van harte welkom!

De F, E en C hebben in de tussentijd lekker doorgetraind op woensdag. Zaterdag organiseren we voor jullie ook weer een extra training en gaan we natuurlijk veel partijtje spelen.

Hoe laat en voor wie?
11-12 uur: Kangoeroe Klup (2 t/m 6 jaar)
11-12 uur: F en E (6 t/m 10 jaar)
12-13 uur: voor de C (vanaf 11 jaar)

Waar?
Sporthal de Pijp. Lizzy Ansinghstraat 88

Helaas mogen ouders niet blijven kijken. We kunnen wel ook altijd nog extra handen gebruiken bij het begeleiden van de kinderen, maar het aantal begeleiders moet uiteraard wel in verhouding zijn tot het aantal kids. Wat vragen wij daarom van jullie? Maak zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes enthousiast voor zaterdag en laat ons weten wie er komen en of de ouders graag willen blijven als begeleider. Dan kunnen wij bekijken wat mogelijk is qua aantallen. Ouders van jonge kinderen krijgen daarbij voorrang.

Graag aanmelden via jeugd@oranjenassau.net of een appje naar Rosanne. We horen het liefst uiterlijk vrijdagochtend wie er komen.

Corona-richtlijnen
– Ouders die niet helpen als begeleider wordt gevraagd om voor de deur afscheid te nemen van hun kind. Wij zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar de hal.
– Iedereen van 13 jaar en ouder moet in de sporthal een mondkapje dragen vanaf de ingang tot aan het veld
– Geef je kind een eigen flesje water mee

Ook met deze richtlijnen, gaan wij er zaterdag een leuke en gezellige ochtend van maken!

 

Geef een reactie