10-10-2020 Kangoeroeklup

 6 oktober 2020 om 12:00 door Eric

Nieuwe richtlijnen voor kangoeroeklup

Aanstaande zaterdag 10 oktober is er weer Kangoeroe Klup! Van 11 – 12 uur op ONs veld op sportpark ’t Loopveld, Aanloop 1, Amstelveen. Kangoeroe Piet is weer terug van vakantie en is er dus ook weer bij!

Helaas hebben de oplopende besmettingscijfers en de daaropvolgende maatregelen en adviezen van de overheid ook gevolgen voor de Kangoeroe Klup. Ouders mogen namelijk niet meer als publiek aanwezig zijn bij trainingen en sportwedstrijden.

Wat betekent dit voor de kangoeroe klup? Wij vragen ouders van de kangoeroes om, indien mogelijk, ons terrein weer te verlaten na het brengen van hun kind. Wij realiseren ons echter dat dit met name voor de jonge kangoeroes (vooral degenen die nog niet naar school gaan) lastig kan zijn. Wij hebben gelukkig enige ruimte omdat ouders wel als kangoeroe begeleider op het veld mogen om te helpen bij de kangoeroe klup. Wij moeten er alleen wel voor zorgen dat het daardoor ook weer niet te druk wordt op het veld.

Wij vragen daarom alle ouders/verzorgers om hun zoon/dochter aan te melden met een mailtje of berichtje bij Rosanne (jeugd@oranjenassau.net). Je kunt daarbij ook aangeven of je als kangoeroe begeleider wilt aansluiten of dat je denkt dat jouw kind zelfstandig kan deelnemen. Neem vooral ook contact op als je even wilt overleggen.

Denk voor zaterdag ook nog aan de volgende adviezen:
1. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood.

2. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Geef je kind dus een flesje water mee.

3. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kangoeroes en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er nog steeds niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Lid worden
Wist je dat je ook lid kunt worden van de Kangoeroe Klup? Jouw zoon/dochter ontvangt dan een mooi shirt en je helpt ons om de Kangoeroe Klup draaiende te houden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je er graag zaterdag meer over op ONs veld.

Geef een reactie