1 mei online BAV over de toekomst van Oranje-Nassau

 25 april 2020 om 08:47 door Onno

Het bestuur nodigt jullie uit voor een BAV op 1 mei aanstaande.

Als vereniging hebben we aangegeven bij de JAV 2019 dat Oranje Nassau geen toekomst heeft als gezonde vereniging. Samen met een brainstorm groep zijn er verschillende opties op tafel gekomen, om de toekomst van gewoon gezellig te korfballen in de buurt van ’t Loopveld veilig te stellen. Deze opties heeft het bestuur uitgewerkt door digitaal om tafel te zitten met Triaz, KVA en Pieter.

Deze opties willen we als bestuur graag bespreken met onze leden via een online BAV. Doel van de avond is om één richting te kiezen waar we ons op willen gaan richten en met z’n allen deze richting verder te bespreken.

We verwachten veel aanwezigen tijdens deze corona quarantaine, want wat is er nu belangrijker dan de toekomst van ONze mooie vereniging?!

We zullen op 1 mei as om 20.00 uur beginnen, je kunt inbellen via https://us02web.zoom.us/j/83164396187

De meeting kun je volgen de Zoom app op je telefoon of via je laptop/ Mac via je browser of als je Zoom installeert op je device.
Kan je niet? Meld je dan even af bij het bestuur via een appje/smsje/email

Wil je je alvast inlezen op de bevindingen die we hebben gedaan? Kijk dan naar de presentatie die we hebben voorbereid, daarvoor moet je via de site wel even inloggen, er kunnen wel altijd nog last minute veranderingen worden gedaan.

Heb je vragen over bovenstaande, over de presentatie of over de toekomst van Oranje Nassau? Stuur dan alvast een email naar bestuur@oranjenassau.net , hierdoor kunnen wij de vragen alvast goed voorbereiden.

Wellicht dat we op 1 mei zelf nog met een speciaal forum voor vragen gaan werken, maar daar houden we jullie van op de hoogte!

Sportieve groetjes en tot 1 mei,

Onno, Joke, Sanne, Ernst en Tessa

Geef een reactie